Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Yritys   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Yrityksen perustiedot
Kestävä kehitys
RekrytointiRak.ins.tsto Karoluoto Oy jatkaa Mestari-Inssit Ky:n ja vuonna 1996 Tampereen Rakennusmestariyhdistyksen piirissä syntyneen Mestari-
pörssin toimintaa. Se on rakennusalan asiantuntijoiden ryhmä, johon kuuluu tällä hetkellä yli 27 henkilöä tai yhteistyöyritystä.

Ryhmä koostuu yli 25 vuoden kokemuksen omaavista sekä nuoremmista alan ammattilaisista, joita ovat arkkitehdit, diplomi- insinöörit, rakennusarkkitehdit, rakennusinsinöörit, rakennusmestarit ja rakennusurakoitsijat.

Meillä kaikilla on rakentamisen kokemusta ja EY-direktiivin mukainen koulutus, joka auttaa rakennushankkeeseen ryhtyvää rakentamisen eri kysymyksissä.Vaikka olemmekin jo ammattilaisia, haluamme olla vielä parempia. Siksi meistä kaikki ovat aktiivisina rakentajina hankkineet itselleen täydennyskoulutusta ja lisäpätevyyksiä, katso www.fise.fi, www.vtt.fi ja www.kiinko.fi. Kukin on siis erikoistunut omaan rakentamisen erikoisalueeseensa, joista eri palvelumme sitten koostuvat.

Toimialueemme on Pirkanmaa. Muutamia toimeksiantoja vuosittain hoidamme myös pääkaupunkiseudulle ja Keski-Suomeen. Toimintamme peruskivenä on aina riippumattomuus ja puolueettomuus.

Tampereen Rakennusmestarit ja Insinöörit Amk ry

Tampereen Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry

 

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.