Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Projektinjohto
Palvelut taloyhtiölle
Kosteusmittaukset
Pääsuunnittelijan tehtävät
Rakennustyön valvonta
Rakennesuunnittelu
LVIS-suunnittelu
Kvv- ja Iv-työnjohto
Rakennuslupapiirustukset
Vastaava työnjohtaja
Kuntotarkastukset
Homekartoitus
Korjaussuunnittelu
Asiantuntijalausunnot
LakimiespalvelutAsunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt

Palvelemme kaikkia taloyhtiöitä asuntorakentamisen uudis- ja peruskorjauksen kohteissa. Erikoisesti haluamme tehdä taloyhtiöille rakennustyön valvontaa ja olla tulevien asukkaiden valitsemana rakennustyön tarkkailijana. Taloyhtiöt ja kuntien tekniset osastot ovat lisäksi aiemmin meiltä tilanneet rakennuslupapiirustuksia, rakennesuunnittelua, kosteusmittauksia ja kuntoarvioita, joihin kaikkiin tarvittaviin meiltä löytyy pätevyyden hankkineita ammattilaisia, katso palvelut ja www.fise.fi, www.kiinko.fi, www.vtt.fi.  Rakentamisen asiantuntijalausuntoja kustannusarvioineen tarvitaan myös toistuvasti, kun on kysymys rakennusvirheistä ja ns. hyvästä rakentamisen tavasta.

Aina kannattaa kysyä, miten voimme auttaa. Kartoitetaan yhdessä tilanne ja katsotaan, miten saadaan hinta-laatu -suhteeltaan paras palvelu ja lopputulos aikaiseksi. Katso myös Projektinjohto.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.