Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Projektinjohto
Palvelut taloyhtiölle
Kosteusmittaukset
Pääsuunnittelijan tehtävät
Rakennustyön valvonta
Rakennesuunnittelu
LVIS-suunnittelu
Kvv- ja Iv-työnjohto
Rakennuslupapiirustukset
Vastaava työnjohtaja
Kuntotarkastukset
Homekartoitus
Korjaussuunnittelu
Asiantuntijalausunnot
LakimiespalvelutRakennustyön valvonta

Talonrakennustyön valvontatehtävä on syytä erottaa vastaavasta työnjohdosta tai vastaavan mestarin tehtävistä.

Rakennushankkeeseen ryhtyvän huolehtimisvelvollisuus on Maankäyttö- ja rakennuslaissa (MRL) ja -asetuksessa (MRA) määritelty:

”Rakennushankkeeseen ryhtyvän on siten huolehdittava siitä, että rakennus suunnitellaan ja rakennetaan rakentamista koskevien säännösten ja määräysten sekä myönnetyn luvan mukaisesti. Hänellä tulee olla hankkeen vaativuus huomioon ottaen riittävät edellytykset sen toteuttamiseen sekä käytettävissään siihen pätevä henkilöstö.” (MRL 119 §).

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy tarjoaa MRL:n mukaista pätevää henkilöstöä käyttöösi - ota yhteyttä, pätevyyksistä kts myös www.fise.fi.

Valvontapalvelumme sisältää paitsi työmaiden valvonnan myös tulevien osakkeenomistajien rakennustyön tarkkailijan tehtävien hoitamisen.

Valvonnasta sopiminen tehdään aina kirjallisesti ja sopimukseen liitetään tehtäväluettelo RT 16 -10746, kts www.sopimuslomake.net.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.