MESTARI-INSSIT KY  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Pääsuunnittelija
Arkkitehti
KVV-työnjohtaja
LVI-suunnittelija
Pohjarakenteiden suunnittelija
Vastaava työnjohtaja
Vastaava mestari
Rakennesuunnittelija
Rakennusinsinööri
Rakennusmestari
Energiatodistuksen antaja
Sisustussuunnittelija
SähkösuunnittelijaRakennusinsinööri

Rakennusinsinöörien tutkinto täyttää ylemmästä korkeammasta ammatillisesta koulutuksesta annetun EU- direktiivin kriteerit (89/48/ETY). Käytännössä tutkintoja on kaksi tasoa eli ylempi ja alempi (160ov) ammattikorkeakoulututkinto (RI- Amk). Lisäksi vanhan opistotasoisen tutkinnon (130ov) suorittaneita rakennusinsinöörejä (RI) toimii vielä työelämässä runsaasti. Rakennusinsinöörin tehtävät painottuvat talonrakennukseen ja yhdyskuntatekniikan suunnittelu- ja johtotehtäviin. Pelkästään suunnittelutehtävissä rakennusinsinööreistä toimii n.15 %.

Rakennusinsinööri on ammattilainen, joka toimii rakennushankkeeseen ryhtyvän apuna ratkaistaessa hyvinkin moninaisia rakennusteknisiä kysymyksiä. Hän on erikoistunut suunnittelemaan ja laskemaan rakenteiden lujuutta ja kestävyyttä. Rakennesuunnittelijana toimiessaan hän tekee suunnitelmat osaltaan siten, että pohja- ja kantavien rakenteiden rakennusfysikaalinen toiminta ja käyttöikä saadaan mahdollisimman optimaaliseksi., katso myös RakMk, www.ymparisto.fi.

Ensi kädessä rakennusinsinööri laatii lupapiirustusten pohjalta rakennuksen työ- ja rakennepiirustukset (RAK). Hän vastaa rakennuksen toteutuksessa mm. kantavista rakenteista, lujuudesta, paloturvallisuudesta, kosteusteknisestä toiminnasta ja rakennuksen kokonaisvakavuudesta, katso myös Vastaava työnjohtaja, Rak-rakennesuunnittelija ja Pohjarakenteiden suunnittelija.

MESTARI-INSSIT KY

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 0500-27 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © MESTARI-INSSIT KY.
Kaikki oikeudet pidätetään.