Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Projektinjohto
Palvelut taloyhtiölle
Kosteusmittaukset
Pääsuunnittelijan tehtävät
Rakennustyön valvonta
Rakennesuunnittelu
LVIS-suunnittelu
Kvv- ja Iv-työnjohto
Rakennuslupapiirustukset
Vastaava työnjohtaja
Kuntotarkastukset
Homekartoitus
Korjaussuunnittelu
Asiantuntijalausunnot
LakimiespalvelutLVIS-suunnittelu

LVIS-suunnittelu on oma kokonaisuutensa ja sen merkitys on kasvanut erityisesti energian hinnannousun myötä. Hyvä LVIS- suunnittelu sisältää laskennan lämmitysratkaisujen merkityksestä talon kustannuksiin rakennusvaiheessa ja myös tulevaisuudessa. Tämä otetaan huomioon ottamalla Energiatodistuksen antaja heti suunnittelun alussa eli jo luonnosvaiheessa mukaan. Sekä LVI- suunnittelija että energiatodistuksen tekijä ja/ tai Rakennesuunnittelija ovat siten mukana pääsuunnittelijan koolle kutsumissa suunnittelutiimin kokoontumisissa, jolloin saadaan yhteensopivat suunnitelmat ja paras työn lopputulos aikaan. LVI- ja muita täydentäviä työpiirustuksia pyydetään vasta rakennuslupapäätöksessä, mutta niiden laatiminen on aloitettava pääsuunnittelijan johdolla jo aiemmin eli luonnosvaiheessa.

Välttämättä tällä hetkellä käytössä oleva lämmitysratkaisu ei olekaan kannattava enää kymmenen vuoden kuluttua, joten LVI- suunnittelu on parhaimmillaan silloin, kun se ottaa huomioon esimerkiksi lämmön tuottotavan vaihdettavuuden, jolloin käyttökustannuksiin ja nimenomaan ostoenergian määrään voidaan vaikuttaa myöhemminkin.

LVI-suunnittelun tuloksena saadaan lämmöstä, vedestä ja ilmanvaihdosta työpiirustukset, katso LVI-suunnittelija. Sähkösuunnittelusta lisää, katso Sähkösuunnittelu.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.