MESTARI-INSSIT KY  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Pääsuunnittelija
Arkkitehti
KVV-työnjohtaja
LVI-suunnittelija
Pohjarakenteiden suunnittelija
Vastaava työnjohtaja
Vastaava mestari
Rakennesuunnittelija
Rakennusinsinööri
Rakennusmestari
Energiatodistuksen antaja
Sisustussuunnittelija
SähkösuunnittelijaLVI-suunnittelija

LVI-suunnittelija on koulutettu tehtäviin, joihin kuuluvat kiinteistön putkistojen kuten lämpö-, vesi-, viemäri- ja ilmastointijärjestelmien suunnittelu. Hän laatii rakennuksen LVI- piirustukset.

LVI- suunnittelijalla tulee olla suunnittelutehtävän vaativuuden edellyttämä koulutus sekä riittävä kokemus LVI-alan tehtävistä, vrt. MRL, MRA ja RakMk A2.

Alansa osaava LVI-suunnittelija on tärkeä valinta rakennushanketta aloittavalle. Hyvä LVI- suunnittelija osaa tehdä ratkaisuja, jotka lisäävät asumisen viihtyvyyttä ja säästävät rakennuksen käyttökustannuksissa myös tulevina vuosina. Osa LVI- suunnittelijoista toimii myös Kvv- ja iv-työnjohtajina ja he tekevät myös Energiatodistuksia, kts. Energiatodistuksen antaja.

Mestari-inssit Ky:n kautta löytyy LVI-suunnittelija, joka on alansa ammattilainen. Lvi- suunnittelija otetaan suunnitteluun mukaan heti luonnosvaiheessa, ota yhteyttä.

MESTARI-INSSIT KY

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 0500-27 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © MESTARI-INSSIT KY.
Kaikki oikeudet pidätetään.