Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Projektinjohto
Palvelut taloyhtiölle
Kosteusmittaukset
Pääsuunnittelijan tehtävät
Rakennustyön valvonta
Rakennesuunnittelu
LVIS-suunnittelu
Kvv- ja Iv-työnjohto
Rakennuslupapiirustukset
Vastaava työnjohtaja
Kuntotarkastukset
Homekartoitus
Korjaussuunnittelu
Asiantuntijalausunnot
LakimiespalvelutKosteusmittaukset

Toistuvasti törmäämme käytännön työssä vioittuneisiin päällysteisiin ja pinnoituksiin, joiden aiheuttajana on soveltumaton alusta tai sen kosteus tai jokin muu rakennusvirhe. Sopiva kosteustaso ja lämpötila saattavat aiheuttaa nopeastikin leviävän homeongelman, jolloin korjauskustannukset yleensä turhaan nousevat korkeiksi. Kosteusmittaus kannattaa tehdä siis mahdollisimman pian.

Ennen pinnoitteiden kiinnittämistä ja etenkin märkätiloissa on varmistuttava aina, että niiden alustat ovat oikeanlaatuisia ja riittävän kuivia. Silmämääräinen tarkastus ei tällöin riitä, vaan suoritetaan kosteusmittaus siihen nimenomaan tarkoitetulla kalustolla. Mittaukset suorittaa tällöin aina siihen pätevöitynyt henkilö, www.vtt.fi. Pätevyydellä ymmärrämme tällöin kosteusmittaajan tai muun kosteuden asiantuntijan kuten märkätilavalvojan tai vesieristäjän hankkimaa henkilökohtaista ja ajan tasalla olevaa koulutusta sekä työkokemusta. Pätevyyden säilymisen ehtona on lisäksi raporttien ja lisäkoulutuksen tietojen toimittaminen pätevyyden myöntäjälle.

Toimintamme kosteusasioissa perustuu voimassa oleviin YM:n määräyksiin ja ohjeisiin. Lisäksi olemme päivittäneet tietomme. Rak.ins.tsto Karoluoto Oy:n asiantuntijoilla on yli 10 vuoden kokemus kosteusmittauksista ja homeista. Teemme kosteusmittauksia, rakennusosien kuivumisen seurantaa ja homekartoituksia kylpyhuoneisiin, kellareihin, kattorakenteisiin sekä kaikkiin tiloihin ja rakenteisiin, joissa kosteusvaurioita yleensä voi esiintyä. Toimeksiantoon on mahdollista liittää myös muita palveluja kuten märkätilakorjausten tai salaojituksen uusimisen valvontatyötä. Usein teemme myös rakennusvirhelausuntoja, katso Asiantuntijalausunnot ja toimimme tarvittaessa oikeudessa valaehtoisena todistajana, ota yhteyttä.

Kosteusmittausten perusteella teemme myös Korjaussuunnittelua.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.