Rak.ins.tsto Karoluoto Oy  
Etusivulle   |   Palvelut   |   Ammattilaiset   |   Itse vai talopaketti   |   Hintavertailu   |   Helposti alkuun   |   Kysy lisää


Projektinjohto
Palvelut taloyhtiölle
Kosteusmittaukset
Pääsuunnittelijan tehtävät
Rakennustyön valvonta
Rakennesuunnittelu
LVIS-suunnittelu
Kvv- ja Iv-työnjohto
Rakennuslupapiirustukset
Vastaava työnjohtaja
Kuntotarkastukset
Homekartoitus
Korjaussuunnittelu
Asiantuntijalausunnot
LakimiespalvelutKorjaussuunnittelu

Vesivahingon kosteusmittaukset ovat tehty ja /tai on havaittu homeongelma tai muuten vaurioituneet rakennuksen rakenteet. Korjaussuunnittelun palvelumme auttaa. Korjaussuunnittelun tuloksena saadaan työpiirustukset, joiden avulla asukas tai taloyhtiö voi kilpailuttaa korjaustyön suorittajat, katso paras rakennustapa. Korjaussuunnittelua tehdään myös työn aikana ja usein silloin, kun purkutyö on loppuvaiheessaan ja rakenteet ovat näkyvillä. Korjaussuunnitteluun kuuluu myös kuivattamisen suunnittelu.

Kokemustemme mukaan korjaussuunnittelu unohtuu usein mm. kiireen ja / tai suunnittelun kustannusten vuoksi. Suunnittelemattomuus saattaa kostautua myöhemmin. Se aiheuttaa myös toteutuksessa hankaluutta työmaalle ja korjausten lisäkustannuksia.

Korjaussuunnitelmien tekemiseen on saatavissa kunnilta avustuksia, joita on syytä tiedustella ja hakea kuntien asuntoimelta tai asuntosihteereiltä ajoissa. Myös kotitalousvähennyksen saaminen korjaamiseen on syytä selvittää ennalta.

Ota yhteyttä - korjataan tilanne ensin suunnittelemalla korjaukset.

Rak.ins.tsto Karoluoto Oy

RI-Amk Olli Karoluoto
Puhelin 050-027 5586
asiakaspalvelumerkkiarkkitehdit-inssit.fi

Toiminta-alueenamme on Pirkanmaan kunnat:
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
Eko

viiva

Copyright © Rak.ins.tsto Karoluoto Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.